Er zijn drie vormen waarin je adVENTURE! kunt spelen:

 

  1. OP LOCATIE

Gecertificeerde adVENTURE!-gameleiders komen bij jou op locatie de game spelen met van tevoren afgesproken leerdoelen (zie Over adVENTURE! voor de beschikbare aanvulsets). Bijvoorbeeld als onderdeel van een heisessie met het MT of op een bedrijfsdag of personeelsuitje. Dit kan ook op externe locatie; hiervoor hebben wij suggesties, neem gerust contact met ons op.

De game leent zich uitstekend om als opvolging met mensen aan de slag te gaan. Om de gezamenlijke strategie van afdelingen te verscherpen, of om de eigen rol van de werknemer binnen de organisatie op basis van de eigen competenties onder de loep te nemen. Voor dit laatste maken wij volgens de gedachte van Intrapreneurship gebruik van de profielen van de Ondernemende Ondernemer, zie het boek  voor meer informatie.

  1. OP OPEN EVENTS

Word lid van onze Facebook community voor Events waar je via open inschrijving voor een vaste prijs per persoon kunt deelnemen. Als je van tevoren je leerdoelen opgeeft (zie Over Adventure voor de beschikbare aanvulsets), dan houden we daar rekening mee tijdens het spelen.

  1. ALS TRAINER

Ben jij een professional trainer en wil je adVENTURE! gebruiken om jouw klanten te versterken? Wij bieden een betaalbare licensie die je voor één of meerdere jaren kunt afsluiten. Startaanbod is €750,- voor het eerste jaar. Hiervoor krijg je:

  • de rechten om de game te spelen
  • deelname aan een Train-de-Trainer workshop
  • de game inclusief handleiding en aanvulsets
  • vermelding in de database van gecertificeerde trainers op de website
  • een certificaat en recht om het adVENTURE! Certified logo te dragen
  • deelname aan het adVENTURE! netwerk voor kennisuitwisseling en samenwerking voor grote opdrachtgevers.

 

De volgende trainers zijn op dit moment gelicenseerd:

 

Neem contact met ons op voor meer informatie!