“We zijn erg tevreden over de game als aanvulling op onze heisessie met ons product management team. Het gaf op een luchtige manier inzicht in onze manier van samenwerken, en is zo een leuke, creatieve en persoonsgerichte toevoeging geweest op verder een inhoudelijke dag’.

– Jeroen Schipper, Product Manager bij Hemmink


“Iedereen vond het leuk om te doen. Het is een leuke manier om aan de slag te gaan waarbij je iets kunt leren. We hebben nu de leerkaart karakters gehad. Hierbij was voor ons vrij snel duidelijk dat je verschillende mensen nodig hebt om het doel te kunnen laten slagen.”

– Team onderwijsontwikkeling Hogeschool Utrecht


“We played the game during the Erasmus Startup workhop day and it was a nice break from educational workshops revolving around challenging topics such as your financial plan. The game really got the message across that your own company cannot do without a strong personal driver. Of course we need different skills in our company. But without my conviction it will never succeed.”

– Julia van Velthoven (co-owner Rebelance), deelnemer Erasmus Start Prepared! Workshop Day (Erasmus for Young Entrepreneurs)


“Ondernemerschap is een hot topic in mijn opleiding. Maar ik denk dat ik de boodschap van de game veel minder snel vergeet dan die van veel colleges. Als je gedurende de reis blijft vasthouden aan je oorspronkelijke doel, pas dan slaagt de missie.”

– Student Hogeschool v/d Kunsten, Utrecht